Рейтингові списки/ Магістри денна/ Технології продуктів бродіння і виноробства

РЕЙТИНГОВИЙ СПИСОК

вступників на перший курс денної форми навчання за освітньо-професійною та освітньо-науковою програмами підготовки магістра
до Національного університету «Львівська політехніка» у 2019 році
з відмітками про подані оригінали документів станом на 23.07.2019 20:07

хімії та хімічних технологій
Напрям підготовки: 181, ХРБВ – Технології продуктів бродіння і виноробства
Максимально можлива к-ть студентів: 40 місць
Кількість місць державного замовлення: 15 місць
у тому числі квота МОН для іноземних громадян: 0
Подали оригіналів: 20 осіб
№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Рейтингова оцінка* Бали з фахових дисциплін Бали з іноземної мови Конкурсний бал* Здали оригінали документів**
1 Андрушко Вікторія Орестівна 94.21 99.21
2 Цюцик Василь Васильович 93.91 94.16
3 Червінська Ірина Олегівна 92.54 92.79
4 Сеньків Марія Миколаївна 91.22 91.22
5 Гораєцька Наталія Ігорівна 90.84 90.84
6 Мигаль Марія Євгенівна 88.32 88.32
7 Обертас Анастасія Андріївна 87.95 87.95
8 Шамрай Анна Володимирівна 86.98 86.98
9 Саква Юрій Васильович 86.82 86.82
10 Шиманська Юлія Євгенівна 86.00 86.50
11 Сидорчук Стефанія Русланівна 85.25 85.25
12 Несторяк Ольга Іванівна 84.69 84.69
13 Комарницька Ольга Андріанівна 83.92 83.92
14 Гук Ірина Володимирівна 83.40 83.40
15 Кебуз Андрій Романович 81.16 81.16
16 Галушка Оксана Петрівна 79.00 79.00
17 Смольський Роман Іванович 78.25 78.25
18 Люта Марія Іванівна 77.00 77.00
19 Кайда Богодар Олексійович 76.27 76.27
20 Дідик Роман Романович 73.20 73.20
21 Юкляєв Василь Олександрович 73.00 73.00
22 Фалин Олеся Юріївна 67.80 67.80
23 Романцов Володимир Анатолійович 67.15 67.15
24 Щерб'юк Олександр Ігорович 67.00 67.00
25 Шешеня Аліна Геннадіївна 66.05 66.05
26 Заліщук Анна Петрівна 66.00 66.00
27 Баленко Сергій Сергійович 63.75 63.75
28 Барабаш Наталія Василівна 56.00 56.00