Рейтингові списки/ Магістри заочна/ Технології продуктів бродіння і виноробства

РЕЙТИНГОВИЙ СПИСОК

вступників на перший курс заочної форми навчання за освітньо-професійною та освітньо-науковою програмами підготовки магістра
до Національного університету «Львівська політехніка» у 2019 році
з відмітками про подані оригінали документів станом на 21.07.2019 13:05

хімії та хімічних технологій
Напрям підготовки: 181, ХРБВ – Технології продуктів бродіння і виноробства
Максимально можлива к-ть студентів: 25 місць
Кількість місць державного замовлення: 0 місць
у тому числі квота МОН для іноземних громадян: 0
Подали оригіналів: 7 осіб
№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Рейтингова оцінка* Додатковий бал Бали з фахових дисциплін Бали з іноземної мови Конкурсний бал* Здали оригінали документів**
1 Цюцик Василь Васильович 93.91 0.2500 94.16
2 Обертас Анастасія Андріївна 87.95 87.95
3 Шамрай Анна Володимирівна 86.98 86.98
4 Саква Юрій Васильович 86.82 86.82
5 Шиманська Юлія Євгенівна 86.00 0.5000 86.50
6 Кривошея Вікторія Вікторівна 86.00 86.00
7 Сидорчук Стефанія Русланівна 85.25 85.25
8 Кайда Богодар Олексійович 76.27 76.27
9 Тромса Орися Олексіївна 76.00 76.00
10 Дідик Роман Романович 73.20 73.20
11 Трубич Лілія Романівна 70.34 70.34
12 Баштан Зоряна Ярославівна 69.94 69.94
13 Трубич Валентина Романівна 69.78 69.78
14 Стебелко Софія Михайлівна 69.00 69.00
15 Орлик Ірина Михайлівна 68.16 68.16
16 Фалин Олеся Юріївна 67.80 67.80
17 Шешеня Аліна Геннадіївна 66.05 66.05
18 Дністрян Віта Василівна 66.00 66.00
19 Ковалишин Олена Іванівна 65.00 65.00
20 Сердюк Ігор Михайлович 64.00 64.00
21 Баленко Сергій Сергійович 63.75 63.75
22 Кащак Ольга Богданівна 63.00 63.00
23 Короляк Орест Володимирович 54.00 54.00