Рейтингові списки/ Магістри заочна/ Технології продуктів бродіння і виноробства

РЕЙТИНГОВИЙ СПИСОК

вступників на перший курс заочної форми навчання за освітньо-професійною та освітньо-науковою програмами підготовки магістра
до Національного університету «Львівська політехніка» у 2020 році
з відмітками про подані оригінали документів станом на 29.09.2020 18:13

хімії та хімічних технологій
Напрям підготовки: 181, ХРБВ – Технології продуктів бродіння і виноробства
Максимально можлива к-ть студентів: 25 місць
Кількість місць державного замовлення: 0 місць
у тому числі квота МОН для іноземних громадян: 0
Подали оригіналів: 0 осіб
№ п/п Прізвище, ім’я, по батькові Рейтингова оцінка Додатковий бал Бали з фахових дисциплін Бали з іноземної мови Конкурсний бал* Здали оригінали документів або довідку з місця знаходження оригіналів** Статус заяви
1 Козловська Наталія Ярославівна 87.00 138.0000 155.40