Рейтингові списки/ Бакалаври 1-й курс/ Харчові технології (Харчові технології)

РЕЙТИНГОВИЙ СПИСОК

вступників на перший курс заочної форми навчання за освітньо-професійною програмою підготовки бакалавра
із скороченим терміном навчання на основі ОКР «молодший спеціаліст»
до Національного університету «Львівська політехніка» у 2025 році
з відмітками про виконання вимог до зарахування станом на 17.09.2025 10:52

Інститут хімії та хімічних технологій
Спеціальність: G13, ХР – Харчові технології (Харчові технології)
Місця державного замовлення: 0
Виконали вимоги до зарахування: 0 осіб
№ п/п № посвідчення Прізвище, ім’я, по батькові Результати вступного випробування за 100 бальною шкалою з фахової дисципліни Вступний іспит з предмету 1 (ЗНО) Вступний іспит з предмету 2 (ЗНО) Загальний бал Виконали вимоги до зарахування Статус заяви
1 ХР-111 Рудко Вероніка Миколаївна 146.0830 Рекомендовано на вільні місця ліцензованого обсягу
2 ХР-108 Кецун Роксоляна Ростиславівна 131.4340 Рекомендовано на вільні місця ліцензованого обсягу