Рейтингові списки/ Бакалаври 1-й курс/ Харчові технології (Харчові технології)

РЕЙТИНГОВИЙ СПИСОК

вступників на перший курс денної форми навчання за освітньо-професійною програмою підготовки бакалавра
із скороченим терміном навчання на основі ОКР «молодший спеціаліст»
до Національного університету «Львівська політехніка» у 2025 році
з відмітками про виконання вимог до зарахування станом на 31.08.2025 19:03

Інститут хімії та хімічних технологій
Спеціальність: G13, ХР – Харчові технології (Харчові технології)
Вільні місця ліцензійного обсягу: 10
Місця державного замовлення: 3
Виконали вимоги до зарахування: 3 осіб
№ п/п № посвідчення Прізвище, ім’я, по батькові Пріоритет Конкурсний бал Особливі умови вступу Виконали вимоги до зарахування Статус заяви
1 ХР-161 Коваль Вікторія Володимирівна 1 153.5100 Зараховано
2 ХР-69 Москаленко Ярослав Костянтинович 1 143.0190 Зараховано
3 ХР-141 Гаврилюк Петро Ярославович 1 135.5750 Зараховано
4 ХР-70 Самборський Максим Вікторович 2 155.7540 Рекомендовано на вільні місця ліцензованого обсягу
5 ХР-128 Демчук Софія Андріївна 3 154.0000 Рекомендовано на вільні місця ліцензованого обсягу
6 ХР-182 Рудко Вероніка Миколаївна 7 146.0830 Рекомендовано на вільні місця ліцензованого обсягу
7 ХР-183 Смереканич Володимир Андрійович 5 140.5450 Рекомендовано на вільні місця ліцензованого обсягу
8 ХР-109 Крупчук Олексій Ігорович 6 135.9000 Рекомендовано на вільні місця ліцензованого обсягу
9 ХР-147 Скакун Павло Олегович 8 125.6360 Рекомендовано на вільні місця ліцензованого обсягу